Ne ju ndihmojmë të gjeni vendin që do t'ju pëlqejë

Me burimin më të plotë të banesave për shitje në Dukagjini Resort.

0 +
Banesa për shitje
0 +
Banesa të shitura
DUKAGJINI RESORT VENDI QË KENI ËNDËRRUAR

Duke punuar me kompani të besueshme dhe të njohura për ndërtime cilësore

image
image
image
image

Banesa me karakteristika të veçuara

Eksploroni të gjitha llojet e ndryshme të pronave në mënyrë që të zgjidhni opsionin më të mirë për ju.

No properties found

Njësitë e banimit

Gjeni pronën tuaj të ëndrrave sipas objektit listën tonë

No areas found

Banesat në shitje

Kërko banesat e parapelqyera

Banesat e rezervuara

Banesat janë të rezervuara për blerje në kohë të caktuar

Agjentët e Shitjes

Takoni ekipin tonë të agjentëve profesionistë, të cilët do t'ju ndihmojnë të gjeni shtëpinë tuaj të ëndrrave.

Ne ofrojmë pronat më të përshtatshme dhe cilësore në bregdet

Duke shijuar pamje spektakolare të detit që shtrihen mbi vendpushimin të detit Adriatik, këto apartamente të bukura ju mundësojnë të zgjoheni nga gjumi me pamje të mrekullueshme.

Adresa

Njësia administrative Nr.2 Rr. Elbasanit Zona kadastrale 8160

Kontakti

383 48 898 000

Email

info@factor-leasing.com

    Contact us

    We will respond as soon as we receive your message.    Compare